Μηχανήματα Υψηλής τεχνολογίας & Εκτύπωσης.
Αροανίας 32 & Απολλωνίας - Περιστέρι 12135
Tηλ:2105725100
Φαξ: 2105725096

url: www.digicopyltd.gr
email: info@digicopy.gr

Bizhub c652

Konica Minolta Bizhub  c360 

Με το bizhub c652 η Konica Minolta έχει παρουσιάσει ένα ταχύτατο έγχρωμο πολυσύστημα, το οποίο συνδυάζει ιδανικά τις ικανότητες που αναζητούνται σε CRD περιβάλλοντα και σε χώρους μεγάλων παραγωγών σε εταιρίες και περιβάλλοντα γραφείων.
Η αιχμή της τεχνολογίας που εμπεριέχει αποτελεί την βάση  κατάστασης προόδου της αποτελεί τη βάση για τις ευέλικτες και περιεκτικές ικανότητες αναπαραγωγής, την κορυφαία ποιότητα ειδώλου και φυσικά απόλυτη αξιοπιστία.
Με την εντυπωσιακή ταχύτητα εκτύπωσης, το bizhub C652 υπόσχεται ταχύτατη παραγωγή έγχρωμων εγγράφων καθώς και παραγωγική ασπρόμαυρη εκτύπωση και ταιριάζει ιδανικά για υψηλή εκτύπωση και αντιγραφή οπουδήποτε. Είτε ενισχύει τις υπάρχουσες μονάδες παραγωγής είτε αντικαθιστά τον τωρινό ξεπερασμένο εξοπλισμό, το bizhub C652 προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα αλλά και οικονομικές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις.
 Η κορυφαία ποιότητα στην ασπρόμαυρη απεικόνιση οφείλεται στην προηγμένη τεχνολογία ειδώλου στο χρώμα η οποία στο Konica Minolta bizhub C652 εφαρμόζεται και στη ασπρόμαυρη αναπαραγωγή.
H Digicopy διαθέτει το συγκεκριμένο μηχάνημα σε προνομιακή τιμή.

Φωτογραφίες
Φυλλάδιο PDF

Για να κατεβάσετε το Φυλλάδιο παρουσίασης σε αρχείο PDF, κάντε κλικ στην εικόνα.

 

 

Τεχνική Υποστήριξη

Digicopy Technical Support Είμαστε δίπλα σας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη, κάθε στιγμή που θα μας χρειαστείτε. Για τεχνική εξυπηρέτηση, διάγνωση βλάβης, συμβόλαια συντήρησης,
συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος ή καλέστε μας στο  2105725100

Επικοινωνία με εκπρόσωπο πωλήσεων

Μιλήστε με ένα εξειδικευμένο πωλητή μας στο 2105725100, για να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει στην εταιρεία σας.